Dostava narudžbe za 29 kn

Otpremu tvoje narudžbe vršimo u suradnji s društvom Mail Boxes ETC Adriatic (MBE), koje za nas obavlja uslugu otpreme narudžbi. Društvo MBE Adriatic predat će tvoju narudžbe dostavnoj službi. Iz tog razloga društvo MBE Adriatic bit će navedeno kao pošiljatelj narudžbe.

Tvoju narudžbu otpremit ćemo najbrže što možemo, ali svakako u roku od pet radnih dana. Učinit ćemo sve da narudžba stigne do tebe kroz 3 do 5 radnih dana, ali svakako unutar 20 radnih dana od trenutka otpreme.

Cijena dostave

Cijena dostave je 29 kn (do 15 kg) na području Hrvatske. Ukoliko je pošiljka teža od 15 kg, prije slanja ćemo te kontaktirati.

Gdje dostavljamo

Dostava se vrši samo na području Republike Hrvatske, na lokacije koje su dostupne dostavnoj službi.

Preuzimanje pošiljke od dostavne službe

Prilikom preuzimanja pošiljke od dostavne službe, molimo te provjeri da li je pakovanje pošiljke cjelovito i bez oštećenja. Ukoliko primijetiš da je pakovanje oštećeno - nemoj ga preuzeti. Također provjeri da li sadržaj pošiljke odgovara tvojoj narudžbi.

Ukoliko primijetiš nepravilnosti, odmah nam se javi da ih otklonimo.

Ponovna upotreba i recikliranje pakovanja

Molimo te, nakon što preuzmeš svoju pošiljku, svo pakovanje zbrineš na primjeren način. To možeš učiniti na način da ponovno iskoristiš pakovanje za sličnu ili drugu namjenu ili ga razvrstaš u otpad.

Saznaj još više u uvjetima i odredbama poslovanja

Na vrh