• Naslovnica
  • Newsletter koji te neće učiniti bržim

Newsletter koji te neće učiniti bržim :-)

Naš newsletter način je na koji s tobom želimo podijeliti nešto do čega nam je stalo, a možda ti bude interesantno. Nešto što smo doživjeli, nešto što smo napravili, nešto što …

Bit će tu kratkih novosti gdje smo se vozili biciklom s galerijom fotografija, gdje smo popili dobru kavu ili nešto pojeli, što ima novo u butiku, što planiramo u budućnosti, što naši prijatelji rade, što …

Žališ li da o nećemu pišemo, javi nam na kontakt@bicikli.hr.

Koliko često šaljemo newsletter

Newsletter nećemo slati češće od dva puta mjesečno. Razloga su dva, ni mi ne volimo primati newsletter često. A treba i napraviti newsletter da na nešto liči i da je koristan, a za to nam treba vremena.

Zabilježba za primanje newslettera ili se odbilježi

Predlažemo da se zabilježiš za primanje newslettera. Ako ti se svidi, primaj ga i dalje. Ako ti se ne svidi odbilježi se. Nama je bitno da si zadovoljna.

Zabilježba je jednostavna. Upiši svoju adresu e-pošte u podnožje internetske stranice. Dobit ćeš poruku kojom potvrđuješ zabilježbu. I to je to.

Ako se želiš odbilježiti, ništa lakše. Klikni na link u podnožju newsletter koji ti je stigao na adresu e-pošte i to je to.

Na vrh