O nama

Društvo Bicikli za sve vode Željka i Robert od 2020. godine. Razlog za pokretanje društva je da svoju ljubav prema biciklistima, biciklima i biciklizmu dijelimo i živimo s vama.

Želja nam je da društvo Bicikli za sve živi po mjeri naših vrijednosti, na human i održiv način. Za nas to znači dobrodošlo i sigurno okruženje za sve nas.

Trudit ćemo se da društvo postane mjesto gdje se bicikli i biciklisti susreću. Mjesto gdje se bicikl može roditi, oživjeti, nadopuniti, ozdraviti. Mjesto gdje se biciklisti mogu družiti, opustiti, činiti s vremenom što žele, inspirirati, educirati, zabaviti ili jednostavno popiti kavu u dobrom društvu.

Za početak, pokrenuli smo internetski butik s opremom za bicikle. Butik ćemo puniti i prazniti samo stvarima za koje možemo mirnog sna reći da je to ono što je dobro i vrijedno, da je to ono što mi koristimo ili bismo željeli koristiti,  i ono što bismo i najboljem prijatelju preporučili. Kuda ćemo dalje, vrijeme će pokazati. Nismo u žurbi.

Puno toga još ne znamo, ali iza sebe imamo puno kilometara. Zato vam hvala svima što ste s nama i što zajedno ulazimo u ovu biciklističku avanturu.

Željka i Robert
Biciklisti

Na vrh